Bildspecial: 8 bilder från skidparadiset som väcker skidlustan

Vintern är för många förknippad med aktiviteter ute i naturen. Pulka, snowboard eller skidor är alla givna ingredienser för alla vinterälskare. Och när man ser de här bilderna från det norska skidparadiset Skeikampen väcks sannerligen suget efter att kasta sig ut i backen med skidorna på. Kolla själv här under!

Blir du sugen på en resa till skidparadiset Skeikampen? Här kan man hitta årets bästa erbjudanden och boka in resan till fjället redan idag. Klicka här och läs mer!

Skeikampen är en av Norges mest älskade skidorter. Speciellt barnfamiljer uppskattar orten, mycket tack vare det enorma barnområdet på över 3 000 kvadratmeter som är specialanpassat för att de allra minsta ska få ut så mycket som möjligt av sina första åk.

skeikampen0FOTO: Skeikampen

Totalt finns här 21 pister på totalt 21 kilometer och orten har också satsat på att erbjuda personliga tränare till de som vill förbättra sin åkning ytterligare. Från toppen på fjället, 1 124 meter över havet, kan man njuta av den storslagna utsikten eller upptäcka nya spännande pister och terrängparker.

Och bilderna från årets säsong får en verkligen att längta till backen, kolla bara här under…

Fantastiskt solsken över fjället

skeikampen1FOTO: Skeikampen

Längdåkning i de naturnära spåren

skeikampen2FOTO: Skeikampen

Fjället i Skeikampen är sannerligen mäktigt

skeikampen3FOTO: Skeikampen

Upp på toppen – genom molnen

skeikampen4FOTO: Skeikampen

Garanterat fartfylld åkning!

skeikampen5FOTO: Skeikampen

Svårslagen skidmiljö

skeikampen6FOTO: Skeikampen

Snacka om en perfekt plats för lugn och ro under åkningen

skeikampen7FOTO: Skeikampen

Blir du sugen på en resa till skidparadiset Skeikampen? Här kan man hitta årets bästa erbjudanden och boka in resan till fjället redan idag. Klicka här och läs mer!