Henrik skidar rakt ut i vildmarken – kolla nu vad han upptäcker på himlen

Redan när jag var väldigt liten upptäckte jag charmen med att åka skidor. Då åkte jag mest runt i den lilla skogen utanför min mormor och morfars hus och backarna var alldeles lagom branta för en liten nybörjare.

Vill du vara med om något liknande? Här kan man ta reda på mer om naturnära skidåkning i Norge och hitta det bästa paketen för sin vintersemester! (Annons från Visit Norway)

Sedan dess har jag gett mig ut på allt längre åkturer och upptäckt den stora njutningen i att vara helt ensam i naturen och de enda ljud som hörs är min egen andning mellan stavtagen.

Men jag har aldrig upplevt det som den här norrmannen var med om när han gav sig ut helt själv i vildmarken för att åka skidor och tälta mitt i vintern. Han heter Henrik Solberg och platsen han befinner sig på är Kåfjord i Tromsø. Till min stora glädje dokumenterade han vad han var med om och efter att ha sett det här känner jag ett oerhört sug efter att testa samma sak.

Kolla själv vad han är med om i spelaren här under. Jag tror inte att han kommer att glömma det här i första taget, snacka om fantastiskt vacker upplevelse – naturen är verkligen otrolig!

Vill du vara med om något liknande? Här kan man ta reda på mer om naturnära skidåkning i Norge och hitta det bästa paketen för sin vintersemester! (Annons från Visit Norway)