Klockrena tävlingen: Vinn en skidresa i underbara Norefjell

Bara 4,5 timmars resa från Göteborg ligger en av Norges mest älskade skidorter – Norefjell. Nu har man chansen att tävla om en härlig skidweekend för fyra personer. Men passa på redan nu – tävlingen avslutas den 5:e december.

Norefjell är det perfekta valet för hela familjen nu i vinter. Klicka här för att upptäcka mer om skidorten, se bra hotell och hitta de bästa erbjudandena för årets skidsäsong!

Norefjell kallas ofta för Oslos närmsta högfjällsområde då det bara är 90 minuters bilresa från den norska huvudstaden till detta skidparadis med inte mindre än 26 alpina backar. Den allra längsta backen här i Norefjell sticker sannerligen ut: den är hela 6 500 meter lång, med en fallhöjd på en dryg kilometer. Det är det ingen skandinavisk backe som kan matcha.

Men det är inte bara närheten till Oslo och den långa backen som gör Norefjell unikt. Skidortens stora bredd gör också orten till ett klockrent val för hela familjen. Området har nämligen storsatsat för att kunna erbjuda något för hela familjen och här finns utmanande backar för de mer erfarna åkarna men också lättare och lugnare backar för alla nybörjare.

Här finns dessutom över 120 kilometer längdåkningsspår, terrängparker, möjlighet att gå på vintervandring, ta en slädtur eller åka hundspann eller skridskor. Efter alla utomhusaktiviteter kan man sedan låta kropp och själ vila ut på Quality Spa & Resort Norefjell.

Nu har man också chansen att vinna en weekend på just Quality Spa & Resort för fyra personer. Vinsten kan utnyttjas under hela skidsäsongen 2017 med undantag för vecka 7, 8 och 15. Allt man behöver göra är att svara på några enkla frågor samt att motivera varför just du ska vinna resan. Sedan är det bara att hålla tummarna – men passa på redan nu, tävlingen avslutas den 5:e december.
För att komma till tävlingen klickar man bara på länken under kartan.

Ta chansen att vinna en weekend i Norefjell – klicka här för att komma till tävlingen!