Knepet: Så bokar svenskar sin skidsemester rekordbilligt

Att boka in en skidresa för hela familjen under säsongen kan bli en dyr historia. Men det finns smarta knep man kan utnyttja för att komma riktigt billigt undan. Här är metoden allt fler svenskar upptäcker som gör att de får mer pengar kvar i plånboken.

Upptäck alla kanonerbjudanden i nu vinter och få mer pengar kvar i plånboken!

Under vinterhalvåret är det oerhört populärt att åka på skidsemester och njuta av riktigt bra åkning i backarna. Ett land som bara blir populärare för varje år är Norge. Många kanske drar öronen åt sig och tänker att en resa till vårt grannland kan bli en dyr historia – men så är faktiskt inte fallet.

Ett knep många svenskar utnyttjar är nämligen att boka sin skidresa till veckorna mellan de stora loven. I år infaller dessutom påsken extra sent varför en hel rad skiddestinationer passar på att erbjuda riktigt bra paket för familjen under veckorna mellan sportloven och påsken.

norge_familj

– Under denna period är det grymt bra skidåkning, lite folk i backarna och priserna på boende är mycket fördelaktiga, förklarar Andreas Solhaug på Innovation Norway.

– För svenskar som bor i sydvästra delarna av landet är det också hyfsat kort väg att köra till de norska skiddestinationerna, vilket även möjliggör flera, kortare långhelger i skidbacken. Från Göteborg till Norefjell tar det bara fyra och en halv timme med bilen, till Lillehammer drygt fem timmar.

Nedan har vi listat en hel rad kanonerbjudanden som gör att du kan spara tusenlappar om du bokar din resa under det som kallas ”de smarta veckorna”, alltså vecka 10-14.

NOREFJELL

Se priserbjudande 2 vuxna + 2 barn under v 10-14.
OBS! Inkl. boende sön-fre på exklusivt högfjällshotell, liftkort, ski in-ski-out, tillgång till bad och relax, klättervägg.

MER INFO: Ta reda på mer här och gör din bokning!

SKEIKAMPEN

Erbjudande 6 mars – 6 april:
Fullservicehotellet Thon Skeikampen Resort erbjuder under 2017 års skidsäsong boende för 425 NOK per person/natt, inklusive liftkort.

MER INFO: Hitta mer info om hotellet och gör din bokning här!

HAFJELL & KVITFJELL

De två systerorterna Hafjell och Kvitfjell satsar stort och erbjuder kanonerbjudanden på övernattningar. För mer information om aktuella erbjudanden, klicka bara på länkarna här under.

Här hittar man klockrena erbjudanden för familjen i Hafjell nu i vinter!
Här hittar man klockrena erbjudanden för familjen i Kvitfjell nu i vinter!

LÄS MER: Här finns ännu fler norska skiddestinationer och information om aktuella erbjudanden för vintern 2017!