Kolla in norska superpaketet – två skidorter till priset av en

Det kan vara svårt att välja bland alla vinterpärlor i Norge. Nu finns chansen att utforska två orter på samma resa till priset av en. Här är systerorterna som gått ihop för att ge skidälskare en maximal upplevelse.

Det finns som sagt flera vinterparadis i Norge. På Visit Norways hemsida kan man läsa mer om de olika orterna och se aktuella erbjudanden.

Vintern närmar sig med stormsteg och det märks på skidorterna. I systerorterna Hafjell och Kvitfjell är marken full av snö och det är snart dags att öppna de första backarna. I vinter kan alla skidälskare njuta till fullo av båda orterna – med samma liftkort.

Väljer man att resa till någon av skidpärlorna får man nämligen tillgång till bägge anläggningarna utan extra kostnad. Det innebär bland annat 73 kilometer alpint, nästan 100 mil längdskidspår och sex terrängparker. För den riktige skidentusiasten är det ett helt smörgåsbord av läckerheter att sätta tänderna i.

hafjell_snokanon

Hur är det att ta sig mellan orterna då? Med bil är det bara en knapp halvtimmes resa. Men för att göra det riktigt bekvämt för sina kunder har orterna även ordnat gratisbussar. De avgår flera gånger om dagen och tar en direkt in på området.

Det är ingen risk att bli besviken när man åker till Hafjell eller Kvitfjell. Båda orterna finns med på listan av de mest snösäkra i hela Norge. Här kan hela familjen roa sig i de välpreparerade backarna med olika svårighetsgrad. Och skulle du mot förmodan tröttna på den ena systerorten är det bara 30 minuter till den andra.

Just nu har Hafjell dessutom två riktiga supererbjudanden för familjer. Helt klart värt att kolla in innan man bokar sin skidresa.

Spana in Hafjells klockrena familjepaket:

Den som är sugen på att upptäcka denna norska skidpärla har nu en superchans. Under vecka 49-50 i år och 2-4 2017 erbjuder Hafjell två klockrena familjepaket.

Paket 1: Vecka 49-50, sön-fre, 2 vuxna och 2 barn (7-15 år) i 4-bäddslägenhet inklusive 5 dagar liftkort och avresestädning 399 kronor per person och dygn.

Paket 2: Vecka 2-4 2017, sön-fre, 2 vuxna och 2 barn (7-15 år) i 4-bäddslägenhet inklusive 5 dagar liftkort och avresestädning för 455 kronor per person och dygn.

I vinter och vår satsar Hafjell stort på barnfamiljer. Här kan man ta reda på mer om det grymma familjepaketet – och hitta den perfekta resan för årets vintersemester.