Lista: Här fyndar man skidresan i vinter

Sugen på att susa nerför skidbacken nu i vinter men orolig över att priset är för högt? Just nu finns mängder av kanonerbjudanden att utnyttja som gör att du kan spara tusenlappar. Spana in dessa glödheta orter och hitta rätt paket för just dig.

Hela listan: Här hittar du mängder av klockrena paket för årets skidresa – bästa boendena, backarna och upplevelserna. Klicka här för att se hela listan!

I år infaller påsken sent vilket är rena guldgruvan för alla skidtörstiga. Skidorterna har nämligen fler veckor än vanlig att sälja mellan sport- och påsklovet och har därför pressat priserna ordentligt.

Exempelvis kan man boka boende för 2 vuxna och 2 barn på Norges bästa skidhotell i Norefjell för bara 11 570 kronor. Då ingår liftkort, bad och relax.

Många barnfamiljers favorit, Skeikampen, är en annan skidort som erbjuder riktigt fördelaktiga priser på boende under dessa smarta veckor. På fullservicehotellet Thon Skeikampen Resort kan man boka boende från 425 NOK per person/natt, inklusive liftkort.

För de som föredrar skidåkning som är något utöver det vanliga är området i västra Norge, kallat Fjord Norge, en solklar favorit. Här finns givetvis backar anpassade för de allra minsta, men även fantastiska möjligheter till offpiståkning i absolut världsklass. Med liftkortet kallat ”alpepasset” får man tillgång till hela nio utvalda destinationer i Fjord Norge.

Via länken nedan hittar du mer info om årets alla erbjudanden!

HELA LISTAN: Här hittar du mängder av klockrena paket för årets skidresa – bästa boendena, backarna och upplevelserna. Klicka här för att se hela listan!